dilluns, 31 de maig del 2010

BICI NATURA















El divendres, 28 de maig de 2010, tot el centre ha participat en l’activitat Bici Natura, els alumnes de primària han fet una sortida a Cala Gració amb bicicleta i caminant, participant els pares i mares, i els cursos d’infantil han fet la sortida caminant a Caló de’s Moro, per fomentar hàbits de no contaminació, de protecció i conservació de la natura, d'educació vial, de participació i socialització.

Les persones vivim en un planeta, la Terra, on els recursos són molt limitats. L’aire, l’aigua i la terra ens dóna vida, tant a les persones com als animals i a les plantes. L’augment de població, la contaminació dels transports (cotxes, motos, avions, vaixells,... ), la contaminació de l’aigua i de la terra, la tala indiscriminada d’arbres, els incendis forestals, etc., posa en perill aquest ecosistema. La salut de les persones depèn de la salut d’aquest ecosistema.

La sortida amb bicicleta a Cala Gració, caminant a Caló de’s Moro i la observació del seu entorn més proper, són recursos que ajuden a construir l’aprenentatge de l’alumnat. És important utilitzar estratègies que condueixin a l’alumnat a plantejar-se interrogants sobre la interacció de l’ésser humà amb el seu entorn.

El C.P. Cervantes participa en el projecte de Centres Ecoambientals, com a centre responsable i compromès amb el seu entorn.

Com a Senya d’Identitat podem destacar:

El respecte i protecció al medi ambient està present al nostre centre, formant a la comunitat educativa en el respecte i cura del seu entorn, participant de manera activa en la seva conservació i millora.

Aquesta Senya d’Identitat es concreta en dos objectius:

a)Conscienciar a tota la comunitat educativa sobre la importància de la conservació del medi ambient evitant la seva degradació.

b)Participar en projectes que ens ajuden a sensibilitzar-nos sobre la problemàtica mediambiental i les seves solucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.