dissabte, 24 de març del 2012

Les plantes del C.P. Cervantes

Les plantes transformen l'aire contaminat dels cotxes, avions, motos, vaixells... en aire bo per respirar les persones i els animals. També les plantes ens proporcionen aliments (fruites, verdures, hortalisses...) i un entorn agradable, sa i natural.

Si no existissin les plantes, les persones i els animals no podrien viure al planeta Terra. Per això hem de començar a conèixer les plantes del nostre entorn més proper.

Per fer el mural del plànol de l’escola i poder situar i localitzar les diferents classes de plantes del C.P. Cervantes hem utilitzat el programa Google Earth.





També hem utilitzar diferents recursos per elaborar les fitxes informatives de les plantes com la pàgina web Herbari Virtual del Mediterrani Occidental, la Wikipedia,  llibres, revistes, etc.




Els alumnes identifiquen les diferents zones del centre, juguen al joc del tresor amagat, creat per nosaltres, cerquen informació i l’exposen als companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.