dijous, 29 de març del 2012

L'hora del Planeta




Ja fa sis anys que l’associació WWF organitza la campanya de sensibilització contra el canvi climàtic anomenada “L’hora del planeta”. Es tracta d’apagar tots els llums durant una hora, i així provocar una considerable disminució del consum energètic a nivell planetari.

A aquesta campanya s’han unit cents de milions de persones de tot el món: empreses, institucions, centres educatius i famílies. Al 2011, més de 5.000 ciutats de 135 països varen apagar els llums dels principals monuments i edificis. Es tracta de gestos simbòlics que poden generar grans canvis si aconseguim un compromís d’estalvi energètic durant tot l’any.

Al 2012 continua el repte i els compromisos pel medi ambient. El dia de l’apagada dels llums serà el dissabte 31 de març, de 20:30 a 21:30 hores.
Però essent un dissabte, què es pot fer als centres educatius per participar? Per una banda, fer difusió perquè alumnes i professors ho practiquin a casa seva, ja és important. Però a més, a la web http://www.horadelplaneta.es/participa-centros.php es proposen una sèrie d’activitats i reptes per dur a terme als centres educatius. Si vos animau a dur a terme accions imaginatives a favor de la campanya, vos podeu apuntar a i aparèixer a l’esmentada web com a escola que vol salvar el planeta.

FONT: Bloc del Programa de Cetres Ecoambiental

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.