divendres, 3 de desembre del 2010

Revisió del Pla d'Acció per a la lluita contra el Canvi Climàtic



El Govern de les Illes Balears, des de la Direcció General de Canvi Climàtic i Educació Ambiental, va iniciar l'any 2008 la redacció del Pla d'Acció per a la Lluita contra el Canvi Climàtic que va ser aprovat pel Consell de Govern l'1 d'agost de 2008, i que té vigència fins a l'any 2012. Aquest Pla té per objectiu principal el desenvolupament de mesures per reduir les emissions de CO2 a les Illes Balears.

El Govern de les Illes Balears ha considerat oportú revisar el Pla d’Acció amb el convenciment i la necessitat de reforçar els compromisos en els àmbits local i regional.

En base a aquesta avaluació s'ha elaborat un document de Revisió del Pla d'Acció per a la Lluita contra el Canvi Climàtic que recull, entre d'altres, el grau d'implantació del Pla d'Acció i les novetats en les actuacions previstes.

En aquest sentit, s'ha posat en marxa un Procés de Participació des del dia 29 de novembre, fins el pròxim dia 6 de gener de 2011.

Pots participar a través de una sèrie de canals:

•La web de la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat
•Facebook del PIA : http://facebook.com/pia.caib
•Correu electrònic de participació del Punt d'Informació Ambiental: pia.caib@gmail.com

Ara és el teu moment, participa en aquest procés, analitza, afegeix o critica allò que trobis oportú. Totes les teves aportacions es tendran en compte a l’hora de redactar el document definitiu.

Pots descarregar la Revisió del Pla i el propi Pla a través dels següents enllaços:

Revisió del Pla d’Acció per a la Lluita contra el Canvi Climàtic
Pla d’Acció per a la Lluita contra el Canvi Climàtic

Gràcies per participar, les teves aportacions són fonamentals.

FONT: Punt d'Informació Ambiental

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.